Set Baby New By Adhwa

RM118.00

Hai….. Mummy yang dah dekat tarikh due..
Dah ada ke set untuk baby yang bakal lahir tuuu..
Meh akk nak cerita, produk Adhwa ada set untuk baby yang baru lahir tau.
Suka x????
Sangat mudah digunakan….
Sapu2 jer…. Sehangat usapan mummy2 semua..

Bayi yang baru lahir ni mudah kene kembung perut kan.. Jadi kat sini ada balm TUMMY RUB
yang boleh menjaga perut baby dari kembung hangat2kan…. Hehe

Kadang2 juga baby ni xlena tidur sebb masih lagi blom dapat sesuaikan diri di dunia yang baru….jadi sapu2 jer dgn balm sleep easy..in sha Allah, lena baby tu nanti

Rambut baby sangat halus dan lembut… Lepas cukur rambutnya bolehlah sapu herba baby oil… Wangi jer….. Suka kannnn

Garlic juga boleh disapu di bahagian perut, dada, tulang belakang baby… Sangat2 mudah dgn adanya set New Baby ini

Alhamdulillah…. Setenang baby dengan sehangatnya usapan mummy dgn set new baby

** Harga tidak termasuk postage.
*SM RM8 SS RM10.
*COD area Melaka

SKU: 280218692 Categories: , Tag: